Kaws X Cactus Plant Blší trh je strašidelný pre Halloween 2021

Kaws X Cactus Plant Blší trh je strašidelný pre Halloween 2021

s Halloweenom vzdialeným desať dní, zdá sa, že sa veci začínajú strašidelne po celom svete streetwear! Pripojenie sa k podujatiam sú trh s blšími rastlinami Caws X Cactus, pričom ich najaktuálnejšia kapsula ovplyvňovaná Halloween sa zatiaľ ponúka!

Táto najaktuálnejšia kapsula sa zobrazuje s výberom tričiek, kolaboratívnej pyžamovej súpravy, ako aj množstvom príslušenstva, ktoré sa týkajú vecí. Kapsula, ktorá sa hrá na tému kostry v štýle, sa môže pochváliť čerstvou rukovlnou postavou Kaws „Sprievodca“.

Obrázok pomocou Kaws
Zdá sa, že kolekcia Vidíme veľké predné vyobrazenie prsníka, ktorá je posadená funkciou „novej fikcie“ vytlačenou na zadnej strane protiprávnej strany. Toto konkrétne tričko sa zobrazuje s bielymi/béžovými/čiernymi farbami okrem ružovej/čiernej. Druhé tričká tričiek vidia nový kostrový výtlačok s celkovým množstvom smiešne s tanečným pohybu s textom „kaktusového blšieho trhu“ v spodnej časti.

Obrázok pomocou Kaws
Kdekoľvek inde vidíme kaws x neobmedzené archívy kolaboratívnej pyžamovej súpravy pokrytej čiernymi kostrami na vrchole šedej základne. Nakoniec sú uvedené aj kolíky na zbierky, ako aj kartónové výrezy. Celá zbierka je v súčasnosti ponúkaná na predobjednávku. V ďalších správach pokladňa, prečo táto fľaša na vodu Stone Island má hodnotu 275 GBP.

Obrázok pomocou Kaws

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *