Human Make vydáva zbierku útulných náležitostí pre dovolenku 2021

Human Make vydáva zbierku útulných náležitostí pre dovolenku 2021

, ktoré sú v súlade s prepustením druhej spolupráce s Kaws v októbri, Human Made je späť a pripravený nás udržať útulný v tejto sviatočnej sezóne. Táto najnovšia zbierka sa skladá z výberu salónikového oblečenia s celkovým počtom tradičných podpisov a motívov.

Samotná zbierka sa skladá z dvoch zipsových kapucní, ako aj z útulných sád na nohavičkách, sveter Jacquard Cowichan, skokanov s okrúhlym telom, tričkámi, ako aj z rôznych ozdôb, ako aj doplnkov.

Zdá sa, že vedenie zbierky vidíme relaxačné mikiny. Tieto mikiny sa zobrazujú so 100% mäkkou pletenou výstavbou priadze s prednými vreckami a uzavretím zipsom. Modré aj sivé verzie fungujú na prednej strane veľkého podpisu „H“ spolu s logom vyrobeným človekom vzadu. Ak chcete ísť spolu s týmito kapucňami, relaxačné nohavice sú vyrobené z presne rovnakých materiálov a objavujú sa v zodpovedajúcich odtieňoch.

Na inom mieste v kolekcii relaxačný sveter Cowichan prichádza do sviežeho bieleho tieňa zdobeného postriekaním oboch červených na prsníku, ako aj ekologicky priateľské okolo lemu odevu. Zadná časť kusu má veľké zobrazenie tradičného motívu kačice Human Made.

Plná kolekcia Human Made Holiday 2021 je v súčasnosti ponúkaná na webových stránkach značky, takže sa nečakajte! V ďalších správach, Najvyšší X North Face akceptuje biele džínsoviny, hľadá FW21.

Obrázok prostredníctvom ľudskej výroby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *